Коломойський відмовився відкривати "дочку" "Приватбанку" в Криму

Понеділок, 29 лютого 2016, 14:34

"ПриватБанк" відмовився від прийнятого в 2014 році рішення заснувати в Автономній Республіці Крим дочірню структуру ПАТ "Крим ПриватБанк".

Про це передає "Інтерфакс-Україна" з посиланням на повідомлення Нацкомісії.

Як пише видання, підсумки приватного розміщення 1,2 млн акцій ПАТ "Крим ПриватБанк" номіналом 1 грн, взяли члени Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР) під час чергового засідання 26 лютого 2016 року.

У той же час джерело в Нацкомісії уточнило, що в період розміщення цінних паперів, який тривав з 15 квітня по 14 травня 2014 року, не було продано жодної акції.

Реклама:

Потім, 5 лютого 2016 року, установчі збори товариства в особі ПАТ КБ "ПриватБанк", прийняли рішення відмовитися від наміру заснувати ПАТ "Крим ПриватБанк".

Як повідомлялося, один зі співвласників "ПривтБанка" бізнесмен Ігор Коломойський оцінив сукупні втрати учасників групи "Приват" від анексії Росією Криму в розмірі майже в 2 млрд доларів.

"ПриватБанк" в липні 2015 року спільно з фінансовою компанією "Фінілон" ініціював проти Російської Федерації арбітражний розгляд про захист втрачених в Криму інвестицій.

За даними банку, арбітражний суд сформований і буде здійснювати розгляд відповідно до Арбітражного регламенту Комісії Організації Об'єднаних Націй по праву міжнародної торгівлі (ЮНСІТРАЛ).

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: