"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

На конкурс на посаду директора "Артемсіль" подано 7 кандидатів - МінАПК

Четвер, 25 лютого 2016, 15:04

Станом на 24 лютого на конкурс на посаду директора ДП "Артемсіль" заяви подали лише сім кандидатів.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Мінагропроду.

Як зазначається, для відбору претендентів в Мінагрополітики працює постійно діюча професійна Конкурсна комісія, до складу якої входять представники відомих рекрутингових та консалтингових компаній.

"Разом з пакетом документів, кандидати мають надати свою конкурсну пропозицію щодо стратегії та перспектив розвитку підприємства", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Крім того, до участі в конкурсі будуть допущені лише ті претенденти, які надали повний перелік документів та оформили їх згідно з вимогами.

Учасники, які пройдуть до наступного етапу, будуть публічно захищати свої конкурсні пропозиції перед комісією, йдеться у повідомленні.

"Конкурсна пропозиція має містити цілі та стратегію майбутнього розвитку підприємства. Від майбутнього керівника ми очікуємо підтримки курсу на приватизацію держпідприємства. Кандидат має ретельно вивчити фінансову документацію підприємства та всю наявну інформацію, розуміти проблеми підприємства та запропонувати шляхи їх вирішення", - заявила начальник Відділу кадрового забезпечення АПК та член конкурсної комісії Ірина Гнутова.

Нагадаємо, з 1 лютого 2016 року Мінагрополітики повторно оголосило конкурс на посаду директора ДП "Артемсіль". Термін подачі документів від кандидатів триває до 3 березня 2016 року.

Як відомо, Мінагрополітики звернулось до Національного антикорупційного бюро та МВС з проханням перевірити інформацію щодо наявності зловживань на ДП "Артемсіль".

Раніше, програма "Схеми" у своєму розслідуванні повідомила, що обсяг продажу продукції державного підприємства "Артемсіль" у 2015 році через приватних посередників становив 568,8 тисяч тонн, або 81,9% від загального обсягу реалізації.

Як відомо, у січні Національне антикорупційне бюро почало розслідування проти топ-менеджменту компанії "Артемсіль", підозрюючи їх в обслуговуванні інтересів перекупників.

ДП "Артемсіль" - найбільше підприємство з видобутку та реалізації повареної солі (NaCl) на території Центральної та Східної Європи. Виробничі потужності ДП "Артемсіль" знаходяться в Соледарі (Донецька обл). Підприємство експортує продукцію в 22 країни. 

Економічна правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі новини.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: