"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Epson представила нові окуляри доповненої реальності

Середа, 24 лютого 2016, 11:45

Компанія Epson в рамках виставки Mobile World Congress (MWC 2016) представила третє покоління окуляр доповненої реальності Moverio.

Про це повідомляє видання "N+1".

Пристрій працює на базі 4-ядерного Intel Atom 5 під управлінням Android 5.1 і важить близько 60 грамів. Окуляри підтримують передачу даних по Wi-Fi і Bluetooth і працюють до шести годин на одному заряді акумулятора. У праву дужку гаджета вбудована п'ятимегапіксельна камера.

У порівнянні з попередньою версією нові BT-300 стали легше і отримали нові кремнієві дисплеї, виконані за технологією Si-OLED.

Реклама:
натисніть для збільшення

"Завдяки новим дисплеям окуляри дозволяють отримати більш контрастне і яскраве зображення, при цьому роздільна здатність збільшилася, а у вимкненому стані дисплеї виглядають практично повністю прозорими", - пише видання.

AR-окуляри доступні для попереднього замовлення на сайті Epson за ціною 799 доларів. За попередньою інформацією у відкритий продаж Moverio BT-300 надійде в кінці 2016 року.

"Пристрій позиціонується як для комерційного, так і приватного використання - наприклад, Epson пропонує використовувати окуляри доповненої реальності в якості FPV-системи для управління квадрокоптера", - пише "N+1".

Окуляри доповненої реальності - пристрій, що виводить зображення перед очима користувача поверх об'єктів реального світу. Подібні технології можуть використовуватися для навчання лікарів, комп'ютерних ігор, підготовки солдатів, проведення робіт на борту МКС і навіть в дитячих розфарбовуваннях.

Серед окулярів доповненої реальності найбільш відома AR-гарнітура Google Glass, яка з'явилася у відкритому продажі в травні 2014 року. Пристрій не користувалися широким попитом через специфіку управління і високу ціну.

У січні 2015 року Google заявила про припинення продажів гаджета, пізніше стало відомо що нова версія Google Glass не продаватиметься рядовим користувачам. Замість цього Enterprise Edition буде використовуватися організаціями-партнерами Google за програмою Glass at Work.

Економічна правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі новини.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: