HTC назвав дату старту продажів окулярів віртуальної реальності

Вівторок, 23 лютого 2016, 17:15

HTC відкриє передзамовлення на споживчу версію окулярів віртуальної реальності Vive, розроблених спільно з Valve, 29 лютого.

Про це представники компанії повідомили на презентації нових гаджетів HTC в рамках виставки Mobile World Congress, передає видання "N+1".

Як зазначається, в споживчої версії крім самих окулярів віртуальної реальності передбачені також два VR-контролера для взаємодії з віртуальною реальністю і пара базових станцій, що відповідають за відстеження переміщення контролерів і голови користувача.

Раніше на виставці CES 2016 стало відомо, що нова версія Vive отримала фронтальну камеру для поліпшеного позиціонування і підтримку зв'язку з мобільними пристроями - завдяки цьому користувач може переглянути оповіщення на телефоні не знімаючи VR-окулярів.

Реклама:

Vive буде продаватися за ціною 799 доларів за комплект, перші покупці отримають призначену для користувача версію окулярів віртуальної реальності від HTC і Valve в квітні 2016 року.

Для успішної роботи окулярів віртуальної реальності від HTC необхідний комп'ютер з відеокартою не слабкіше, ніж AMD Radeon R9 290 або NVIDIA GeForce GTX 970.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: