Фонд держмайна назвав дату початку конкурсу з приватизації ОПЗ

Вівторок, 23 лютого 2016, 14:41

Фонд державного майна України 30 червня 2016 року планує почати конкурс з приватизації 99,6% акцій одного з найбільших в країні виробників хімічної продукції Одеського припортового заводу.

Про це йдеться в плані продажу підприємства, яким володіє УНІАН.

"Проведення конкурсу з продажу пакета акцій з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону та визначення конкурсною комісією переможця конкурсу - 30 червня 2016 року", - повідомляється в документі.

Згідно з планом, даний етап приватизації буде тривати 30-45 днів.

Реклама:

Також 4 травня фонд планує засідання конкурсної комісії щодо визначення початкової ціни продажу та фіксованих умов проведення конкурсу.

Згідно з документом, робоча група Кабінету міністрів 5 травня повинна буде надати фонду рекомендації щодо початкової ціни пакета акцій заводу.

Раніше голова фонду Ігор Білоус повідомив, що ФДМУ має намір продати Одеський припортовий завод в квітні цього року.

Одеський припортовий завод (Южний, Одеська обл.) - другий за величиною виробник аміаку і карбаміду і третій - з випуску азотних добрив в Україні. Підприємство також здійснює перевантаження хімічної продукції, що надходить з країн СНД на експорт.

Завод є монополістом на загальнодержавному ринку спеціалізованих послуг з прийому, охолоджування і перевантаження аміаку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: