У "Нафтогазі" повідомили, якими будуть ціни на газ з 1 березня

Понеділок, 22 лютого 2016, 15:14

НАК "Нафтогаз України" опублікувала нові цінові пропозиції на природний газ для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання, які діятимуть з 1 березня 2016 року.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як наголошується, цінові пропозиції "Нафтогазу" диференційовані в залежності від обсягів закупівлі, умов оплати та стану попередніх розрахунків.

"Рівні кінцевих цін для зазначених категорій споживачів складають від 7,342 тисяч гривень до 8,385 тисяч гривень за тисячу кубометрів (з урахуванням тарифів на транспортування магістральними і розподільними трубопроводами та ПДВ), в залежності від умов", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Прейскурант на природний газ із ресурсів НАК "Нафтогаз України" з 1 березня 2016 року

натиснути для збільшення 

З детальними умовами комерційної пропозиції Нафтогазу з 1 березня 2016 року можна ознайомитись за посиланням.

У компанії також нагадали, що з 1 жовтня 2015 року скасовано державне регулювання цін на газ для всіх категорій споживачів, крім населення та ТКЕ для потреб населення.

З цього часу "Нафтогаз" постачає газ промисловим споживачам та іншим суб’єктам господарювання на ринкових умовах.

"Разом з цим "Нафтогаз" залишається єдиним постачальником газу для потреб населення та ТКЕ для виробництва тепла для населення", - йдеться у повідомленні.

Наразі ціна газу для цих категорій споживачів з урахуванням тарифів на транспортування і розподіл та податків становить 2,994 тисяч гривень за тисячу кубометрів (ТКЕ для виробництва тепла для населення), 3,6 тисяч гривень за тисячу кубометрів (пільгова ціна для населення) та 7,188 тисяч гривень за тисячу кубометрів (стандартна ціна для населення).

Раніше прем'єр-міністр Арсеній Яценюк повідомив, що наступний етап підвищення енерготарифів в Україні для населення відбудеться 1 квітня.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
504 error
Підпишіться на наші повідомлення!