Агропромислова корпорація ADM придивляється до Іллічівському порту

Понеділок, 22 лютого 2016, 14:08

Делегація міжнародної агропромислової корпорації Archer Daniels Midland Company (ADM) відвідала державне підприємство "Іллічівський морський торговельний порт".

Про це повідомляє прес-служба Іллічівського порту.

Як зазначається, компанія прийняла рішення брати участь в конкурсі з реалізації інвестиційних проектів і на території Іллічівського порту.

"Мова йде про ефективне освоєння територій 4-го терміналу, зокрема про здачу в довгострокову оренду 24-го складу з подальшою модернізацією району та будівництвом нового перевалочного комплексу", - пише прес-служба.

Реклама:

Як зазначив директор ДП "ІМТП" Сергій Крижанівський, політика максимальної відкритості що проводиться в порту, спрямована на залучення інвесторів.

"Зараз в порту працює три приватні стивідорні компанії. Наше завдання за рік збільшити їх число до 10-ти компаній. Це цілком можливо зробити. Ми готові розглядати будь-які інвестиційні проекти, як по оренді земельних ділянок, так і з ефективного використання терміналів і складських приміщень. Зокрема, 24-го складу. Ми зацікавлені в довгостроковому партнерстві", - зазначив Крижановський.

Корпорація Archer Daniels Midland Company (ADM) є одним з найбільших агротрейдерів в світі і веде успішний бізнес в 37 країнах Північної і Південної Америки, Європи, Азії, Африки.

У 2005 році компанія придбала зерноперевантажувальний термінал в Одеському порту потужністю 3,5 млн т/рік - ПрАТ "Укрелеваторпром".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: