"Нафтогаз" готовий заплатити 7 мільйонів за охорону

Середа, 17 лютого 2016, 19:50

НАК "Нафтогаз України" оголосив відкриті торги на закупівлю послуг з охорони об’єктів компанії.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

"Відкриті торги проводяться відповідно до постанови Кабінету міністрів № 937, якою затверджено перелік об’єктів держаної та інших форм власності, охорона нерухомого майна яких здійснюється виключно органами поліції охорони Національної поліції на договірних засадах", - повідомляє прес-служба.

Як наголошується, основними завданнями, які мають бути реалізовані, є послуги з охорони адміністративного будинку "Нафтогазу", орендованих офісних приміщень, прилеглих до них територій, інших будівель, які можуть бути переданими компанії у 2016-2017 роках, а також забезпечення пропускного режиму на зазначених об’єктах.

Реклама:

"Очікувана вартість закупівель - до 7,15 млн гривень. Строк надання послуг -  12 місяців з дати підписання акту прийому-передачі під охорону офісних приміщень", - йдеться у повідомленні.

"Учасники повинні відповідати кваліфікаційним критеріям: мати обладнання та матеріально-технічну базу, працівників відповідної кваліфікації, фінансову спроможність та документально підтверджений досвід виконання аналогічних договорів", - заявили у компанії.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: