"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"ПриватБанк" запустив найбільший безкоштовний торговий майданчик

Середа, 17 лютого 2016, 12:26

"ПриватБанк" запустив найбільший в Україні безкоштовний торговий майданчик ПриватМаркет, що дозволить компаніям і підприємствам представляти свої товари та послуги та напряму брати участь у тендерах, у тому числі й держзакупівлях.

Про це йдеться у повідомленні банку.

"Ми хочемо допомагати нашим клієнтам не тільки у фінансових питаннях, але й у продажах, потужний інформаційний майданчик ПриватМаркет стане зручним посередником між виробниками та покупцями", – зазначив IT-директор "ПриватБанку" Дмитро Дубілет

За його словами, до ПриватМаркету залучать практично всіх клієнтів банку, завдяки чому конкуренція між постачальниками стане більш ефективною та прозорою.

Реклама:

Як зазначається, після реєстрації, що забирає 2 хвилини, підприємства зможуть публікувати інформацію про себе, свої товари та послуги.

Окрім того, учасники ПриватМаркету можуть брати участь у тендерах, у тому числі в державних тендерах системи ProZorro.

Користувачі системи зможуть ставити оцінки та писати відгуки, що будуть відображатися в Приват24, про своїх контрагентів.

Однією з головних переваг торгового майданчика для продавців стане можливість отримання додаткових кредитних лімітів, спеціально для купівель на ПриватМаркеті, що ПриватБанк буде виділяти і для фізосіб, і для юросіб.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: