В Індії випустять смартфон вартістю сім доларів

Вівторок, 16 лютого 2016, 19:05

Індійська компанія Ringing Bells випустить смартфон вартістю 500 рупій, що становить близько семи доларів.

Про це пише nplus1.ru.

Презентація гаджета призначена на 17 лютого. Видання The Hindu відзначає, що точні технічні характеристики телефону Freedom 251 не повідомляються, проте короткий перелік деяких параметрів моделі доступний на порталі PhoneRadar.

Імовірно, смартфон буде мати екран діагоналлю 2,4 дюйма з роздільною здатністю 240×176, працювати гаджет буде від батареї на 1450 міліампер-годин. У телефоні буде встановлена 0,3-мегапіксельна камера.

Реклама:

Freedom 251 підтримує Bluettoth 4.0, не підтримує 3G і оснащений роз'ємом microUSB. У конструкції передбачена можливість розширення обсягу вбудованої пам'яті за допомогою microSD карти (до восьми гігабайт) і два слота для SIM-карт.

Портал Gizchina зазначає, що середня ціна найдешевших індійських і китайських смартфонів становить близько 10 доларів, тому новий телефон, мабуть, буде найдешевшим смартфоном у світі.

Раніше, в 2009 році, в Індії також почали виробляти найдешевший в світі серійний автомобіль Tata Nano. Машина виробництва Tata Motors поступила у продаж влітку 2009 року за ціною сто тисяч рупій, що становило на момент початку продажів близько двох з половиною тисяч доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: