Транспортний комітет визнав роботу Пивоварського незадовільною

Вівторок, 16 лютого 2016, 13:30

15 лютого транспортний комітет прийняв рішення про визнання роботи Мінінфраструктури та міністра Андрія Пивоварського незадовільною.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.

Вчора транспортний комітет після чотирьох годин дискусій прийняв рішення визнати роботу мою та мого міністерства в 2015 ...

Опубликовано Андрій Пивоварський - Andrii Pyvovarskyi 16 февраля 2016 г.

"Вчора транспортний комітет після чотирьох годин дискусій прийняв рішення визнати роботу мою та мого міністерства в 2015 році незадовільною", - написав він.

Реклама:

Крім того, за словами міністра, 16 лютого аграрний комітет, за відсутності міністра МінАПК Олексія Павленка, визнав роботу міністра незадовільною.

Як повідомлялося, про рішення міністра інфраструктури Андрія Пивоварського піти з посади і повернутися у бізнес стало відомо 11 грудня 2015 року.

Як відомо, 29 січня міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко написав заяву про відставку та подав її до Верховної Ради України.

Нагадаємо, 4 лютого 2016 року, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський і міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко заявили про відкликання своїх заяв про відставку.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!