"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ціни на нафту повернулися до зниження на новинах про запаси в США

Четвер, 11 лютого 2016, 09:12

Нафтові ф'ючерси в четвер, 11 лютого, демонструють негативну динаміку на тлі публікації даних від Міністерства енергетики США щодо тижневих комерційних запасів нафти в країні.

Про це свідчать дані торгів, передає "Прайм".

Запаси "чорного золота" на найбільшому в США терміналі в Кушинга досягли історичного максимуму.

На 7:38 вартість квітневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш сорту Brent опускалася на 0,62% - до позначки в 30,66 долара за барель.

Реклама:

Березневі ф'ючерси WTI знижувалися на 1,58%, до 27,02 долара за барель. Раніше паливо марки WTI опускалося в ході торгів нижче позначки в 27 доларів за барель, вперше з вересня 2003 року - до 26,73 долара.

У середу управління енергетичної інформації Міненерго США опублікувало дані, згідно з якими комерційні запаси нафти в країні за минулий тиждень, знизилися на 0,8 млн барелів, або на 0,1% - до 502 млн барелів. Аналітики прогнозували зростання цього показника на 3,55 млн барелів.

Учасники нафтових торгів негативно відреагували на інформацію щодо запасів на терміналі в Кушинга. Згідно зі звітом, показник зріс на 0,5 млн барелів - до 64,7 млн барелів. Це є рекордно високим рівнем в історії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: