Роллінс залишив менеджерів Коломойського через їх "професійні якості"

Середа, 10 лютого 2016, 15:02

Директор компанії "Укрнафта" Марк Роллінс пояснив, що залишив Володимира Пустоварова і В'ячеслава Карташова - менеджерів, призначених Коломойським, через "їх професійні якості".

Про це він повідомив в інтерв'ю ЕП.

"Що стосується (Володимира) Пустоварова. Він також має багаторічний досвід роботи в компанії. Він ефективно керував фінансовими питаннями компанії", - сказав Роллінс.

За його словами Пустоваров більше не є керівником і не має права на підписання документів від імені компанії.

Реклама:

Крім того, начальник юридичного управління "Укрнафти" В'ячеслав Карташов за словами Роллінса "хороший юрист", тому залишається на своїй посаді.

"У нас безліч складних судових справ, які йдуть за участю "Укрнафти". Знання цих судових справ вкрай важливо для захисту інтересів і цінностей компанії. У нас є невирішені складні судові справи, які тягнуться з 2006 року. Якщо я звільню всіх, то не буду знати нічого. Я не зможу представляти і захищати інтереси компанії", - сказав директор "Укрнафти".

Нагадаємо, що звільнені Наглядовою радою члени правління ПАТ "Укрнафта", чию діяльність пов'язують з групою "Приват", отримали нові посади в компанії.

При цьому в прес-службі "Укрнафти" повідомили, що Наглядова Рада Товариства не звільняла цих посадових осіб, а тільки припинила їх повноваження як членів правління.

Також, призначені 26 листопада виконавчий віце-президент з персоналу Микола Грейнерт і виконавчий віце-президент з питань видобутку та переробки Крістофер Кокс покинули "Укрнафту".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: