"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Нафтогаз" шукає юристів майже за 17 мільйонів

Середа, 10 лютого 2016, 11:40

НАК "Нафтогаз України" оголосила тендер на юридичний супровід зовнішньоекономічної діяльності компанії протягом 2016 року.

Про це йдеться в повідомленні компанії на веб-порталі державних закупівель, передають "Українські Новини".

Як повідомляється, юридичний супровід, зокрема, передбачає представлення інтересів компанії під час зустрічей і переговорів, що проводяться з представниками іноземних компаній, організацій і установ іноземних держав та іншими фізичними та юридичними особами, в тому числі з питань, що стосуються укладення угод (договорів, контрактів ).

Також супровід передбачає здійснення правового аналізу проектів контрактів, надання письмових та усних консультацій, рекомендацій, юридичних висновків та інших юрпослуг для захисту інтересів компанії при проведенні переговорів.

Реклама:

Крім цього, юридичний супровід передбачає представлення інтересів компанії при вирішенні спорів в закордонних судах або міжнародних арбітражах.

Термін подачі заявок на участь в тендері - 22 березня.

Очікувана вартість закупівлі - 16,87 млн гривень.

Як повідомлялося, в січні 2016 року "Нафтогаз" домовився з юридичною компанією Covington & Burling LLP (США) про захист прав та інтересів України під час урегулювання спорів, пов'язаних з Кримом.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: