Банкрутство "банку Яреми" "заморозило" отримання актів на нерухомість

Понеділок, 1 лютого 2016, 10:58

У результаті визнання "Авант-Банку" банкрутом стало неможливим отримати акт на нерухомість в офіційному реєстрі Міністерства юстиції.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Денис Бігус.

Кто не знал, в конце прошлой недели подох банк Яремы.Если вы еще не в курсе, именно в банк Яремы отчислялись 3 гривны о...

Опубликовано Denys Bigus 31 января 2016 г.

"Якщо ви ще не в курсі, саме в банк Яреми відраховувалися 3 гривні від покупки кожного акту на нерухомість в офіційному реєстрі Мін'юсту. І як вам ще належить виявити - зі смертю банку отримати акт на нерухомість не моливо. І здається мені, це надовго" , - написав він.

Реклама:

Журналіст підкреслив, що у власників реєстру було 72 години на зміну банку, але вони цього не зробили.

"Авант-Банк заснований в 2009 році. Його єдиним акціонером на 8 березня 2015 року був Ігор Завацький, що є контролером ТОВ "Стабіл Холдинг", участь в якому розділено між 10 офшорними компаніями з частками 9,99% кожна (Lion International Ltd, Azure Investment Ltd, Multimedia Premier Ltd, Schuster Management Limited, Dynasty Network Ltd, Bestway Management Ltd, Lextor Ventures Limited, Capital Power Limited, Veratex Limited, Sharona Trade Limited) і Vendex Trading Corp (0,1%).

Крім того, "Авант-Банк" пов'язують з колишнім генеральним прокурором України Віталієм Яремою. Раніше віце-президентом "Авант Банку" працював екс-міністр оборони України Валерій Гелетей.

Нагадаємо, 29 січня правління Національного банку прийняло рішення про віднесення ПАТ "Авант-Банк" до категорії неплатоспроможних.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: