"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В "Укрнафті" запевнили, що Роллінз повернувся до виконання своїх обов'язків

Середа, 6 січня 2016, 16:00

Голова правління ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінз з 4 січня 2016 знаходиться на своєму робочому місці, виконує посадові обов'язки.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Крім того, в "Укрнафті" відзначили, що оприлюднена раніше ЗМІ інформація "про менеджмент компанії в період зимових свят" є недостовірною.

В свою чергу, виконавчий директор НАК "Нафтогаз" Андрій Пасішник прокоментував дану інформацію на своїй сторінці у Facebook так:

Реклама:

"Офіційно заявляю, що подана ЗМІ інформація стосовно відсутності пана Роллінза в Украіні і виконання обовязків голови правління паном Пустоваровим повністю достовірна і тому є документальні підтвердження".

 

Виявляється, ЗМІ публікують "недостовірну" інформацію))Офіційно заявляю, що подана ЗМІ інформація стосовно відсутності ...

Опубликовано Андрій Пасішником 6 января 2016 г.

За словами Пасішника,  саме завдяки ЗМІ, які почали задавати логічні питання і надсилати журналістські запити чому усунений з 22 грудня Наглядовою Радою "Укрнафти" Пустоваров виконує обовязки голови правління - Роллінз був змушений повернутися до Києва з Женеви і поновити виконання обовязків.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!