Полторак: постачальників їжі для солдат, обиратимуть на електронних торгах

Субота, 30 січня 2016, 16:18

У Міністерстві оборони створять програму розвитку взаємин з фірмами-постачальниками послуг з харчування військовослужбовців ЗСУ.

Про це Міністр оборони Степан Полторак повідомив на своїй сторінці Facebook.

"У 2016 році ми плануємо змінити підходи до харчування української армії. Основні наші зусилля мають бути направлені на забезпечення воїнів якісними продуктами. Підходи, що збереглися ще від радянських часів мають бути змінені", - написав Полторак.

За його словами, деякі з постачальників, яким не подобаються зміни, лобіюють свої інтереси через народних депутатів та заангажовані засоби масової інформації.

Реклама:

"То ж прийнято рішення щодо створення Програми розвитку взаємовідносин із фірмами-постачальниками, у спільному обговоренні мають бути вирішені проблемні питання та проведені відкриті електронні торги за участю представників засобів масової інформації", - написав міністр.

Як зазначив Полторак, наступного тижня у зону АТО, а також у пункти постійної дислокації підрозділів будуть направлені мобільні робочі групи, до складу яких увійдуть фахівці ВСП, тилу Збройних Сил України та фірм-постачальників, які перевірять процес приготування їжі бійцям та санітарні норми, якість та асортимент продуктів, які доставляються бійцям.

Сьогодні відбулась робоча зустріч із керівниками компаній – постачальників послуг з харчування військовослужбовців Зброй...

Опубликовано Степаном Полтораком 30 января 2016 г.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: