Україна модернізує бронеавтомобілі "Хамві"

П'ятниця, 29 січня 2016, 18:32

ДП "Спецтехноекспорт", підписало контракт з американською компанією Textron Systems, який дозволяє використовувати запатентовані технології Textron Systems для самостійної модернізації автомобілів "Хамві".

Про це, повідомляє прес-служба "Спецтехноекспорту".

Підписання контракту відбулося в рамках Міжнародної конференції по бронетехніці в Лондоні.

"Контракт передбачає виробництво і постачання в Україну трьох високо захищених бойових тактичних автомобілів, а також можливість використання запатентованих технологій Textron Systems для самостійної модернізації автомобілів "Хамві" на підприємствах концерну "Укроборонпром", - говориться у повідомленні.

Реклама:

Згідно з повідомленням, програма модернізації SCTV передбачає установку повністю броньованої моноблочної капсули з V-подібним днищем, що забезпечує високий рівень захисту екіпажу в автомобілях цього класу.

Крім того, модернізація двигуна та удосконалення підвіски забезпечують високу потужність і мобільність бронеавтомобіля.

Використання запатентованих технологій компанії Textron Systems дозволяє використовувати модернізовані за програмою SCTV бронеавтомобілі для виконання різних завдань, зокрема, здійснення вогневої підтримки, командування і управління, розвідки, інженерного забезпечення та мобільної передислокації військових.

ДП "Спецтехноекспорт" входить до складу Державного концерну "Укроборонпром".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: