Apple в березні може представити новий iPad

Четвер, 28 січня 2016, 15:40

Компанія Apple може представити новий iPad Air 3 і нові моделі годинників Apple Watch.

Про це, з посиланням на джерела повідомляє портал 9to5Mac.

Як наголошується, новий планшет, який, найімовірніше, буде називатися iPad Air 3 і матиме екран 9,7 дюймів, буде представлений разом з новим 4-дюймовим iPhone 5SE і серією нових моделей годинників Apple Watch.

Крім того, згідно з непідтвердженою схемою дизайну, яку раніше надало джерело, на задній стороні планшета можливо буде поліпшений світлодіодний спалах для покращення якості фото в умовах низької освітленості і додаткові динаміки для наближення якості звуку до iPad Pro.

Реклама:

За словами джерел, захід можуть провести 14 березня, але остаточна дата точно не затверджена.

Як зазначає видання, це буде перше оновлення планшета від Apple із середнім розміром екрану з жовтня 2014 року. Минулої осені компанія випустила нову версію iPad Mini і представила 12,9-дюймовий iPad Pro.

Також 9to5Mac пише, що падіння продажів на 25% торік посприяло в тому числі і відсутність нової моделі "найпопулярнішого iPad" і відновлення моделі є частиною цілі компанії збільшити продажі iPad в цьому році.

Крім того, в компанії тестують нову версію прошивки "Classroom", яка допоможе продавати більше iPad для шкіл по всьому світу.

Нагадаємо, У березні компанія Apple випустить вдосконалений 4-дюймовий iPhone, який отримає приставку не 6c, як передбачалося раніше, а 5se.

Також, як пивідомлялося раніше Apple оголосила про рекордно повільне зростання продажів iPhone з моменту запуску продукту в 2007 році.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!