"ПриватБанк" запускає конкурента Prom.ua і Allbiz

Вівторок, 26 січня 2016, 20:25

"ПриватБанк" офіційно представив проект, над яким у банку давно працюють - онлайн-майданчик для пошуку покупців і постачальників "ПриватМаркет".

Про це пише AIN.

Як повідомляється, вын орієнтований як на бізнес, так і на покупців-клієнтів банку.

Бізнесова частина запускається сьогодні, споживчі сервіси в банку планують запустити в березні цього року, йдеться у повідомленні.

Реклама:

Спочатку "ПриватМаркет" планувався як агрегатор пропозицій інтернет-магазинів і повинен був стартувати ще в минулому році, але в банку вирішили переробити сервіс.

 натисніть для збільшення

 "У якійсь мірі ми збираємося конкурувати з Prom.ua або Allbiz. Хоча на цих майданчиках є багато сервісів і функцій, які ми повторювати найближчим часом не будемо. З іншого боку, наш сервіс - простіше у використанні і у нас буде серйозна інтеграція з банківськими сервісами та "Приват24", - пояснює IT-директор "ПриватБанку" Дмитро Дубілет.

Видання зазначає, що на "ПриватМаркет" продавці зможуть розміщувати інформацію про компанію, товари, послуги, шукати покупців серед клієнтів банку, а також брати участь у тендерах.

Компаніям пропонується також проводити на майданчику тендери, подавати заявки на участь в тендерах.

Як зазначається, "ПриватМаркет" інтегрований з ProZorro, так що мова йде в тому числі і про державні тендери. Можна підписатися на нові тендери і заявки за email.

З березня компанії також зможуть розміщувати на "ПриватМаркет" товари і послуги для приватних осіб.

Звичайні покупці зможуть купувати товари в кредит: банк виділить близько 1 млрд грн кредитних лімітів на покупку тільки в "ПріватМаркет". Але у продавців буде можливість торгувати і з юрособами, з оформленням всієї необхідної документації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: