"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

EastOne Пінчука закрив сторінку в інтернеті про суд з Коломойським

Понеділок, 25 січня 2016, 20:30

Інвестиційно-консалтингова група EastOne Віктора Пінчука в понеділок закрила створену в 2013 році в інтернеті сторінку, присвячену позовам Пінчука до Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова з приводу Криворізького залізорудного комбінату.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Останньою інформацією на сторінці була стенограма одного з попередніх судових засідань від 4 грудня 2015 року, на якому суд розглядав заяви від позивача і відповідачів, зокрема, за звинуваченнями про нібито причетність Коломойського до серії вбивств і про розкриття документів щодо створення феросплавного холдингу, але суддя відхилив усі клопотання.

Судові слухання повинні були початися 25 січня і продовжитися близько дев'яти тижнів, проте 22 січня ЗМІ повідомили про досягнуте між сторонами врегулювання суперечки поза судом.

Реклама:

Сторони суперечки офіційно не коментували досягнуті домовленості, інформація про них була відсутня і на закритій тепер сторінці.

На грудневому засідання юристи Пінчука звинувачували Коломойського у причетності до вбивств. У березні 2015 року Пінчук надіслав силовим органам матеріали, які могли свідчити про причетність Коломойського до вбивств та замахів. Тоді МВС почала перевірку цих доказів.

У жовтні 2015 року також стало відомо, що Коломойський і Пінчук уклали мирову угоду у рамках ще одного свого спору – щодо феросплавного бізнесу.

Детально про суть гучного конфлікту між Пінчуком та Коломойським можна почитати тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: