Відкликаний "Самопоміччю" аграрний міністр натякнув, що не збирається йти у відставку

П'ятниця, 22 січня 2016, 22:54

Міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко каже, що рішення політради партії "Самопоміч" про його відкликання з посади відбулося без консультацій з ним і наголошує, що у нього немає кулуарних зобов'язань.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні мене вразила заява Політради партії "Самопоміч", оскільки партія завжди високо оцінювала роботу моєї команди. Консультації із цього питання зі мною не велися", - наголосив міністр.

"Я не є членом будь-якої партії і не входжу ні в які партійні органи. У мене немає жодних кулуарних зобов’язань. В мене тільки одна політика – аграрна", - додав він.

Реклама:

Павленко не уточнив перед ким саме у нього немає зобов'язань.

Я займався і буду займатись єдиною політикою – аграрною. Я пішов працювати в Уряд після нашої спільної перемоги у Револю...

Опубліковано Олексій Павленко 22 січня 2016 р.

Також він заявив, що за час його роботи міністерство провело успішні реформи.

"Їх визнали усі: бізнес, громадськість, експерти, європейська та міжнародна спільнота. І президент, і прем’єр-міністр підкреслюють вагомість агросектору для розвитку економіки України. Моя команда відчуває цю підтримку. За всіма рейтингами Мінагрополітики – лідер з реалізації реформ", - наголосив він.

Як відомо, в п'ятницю Рада партії "Самопоміч" прийняла рішення про відкликання міністра АПК. Про це повідомив лідер фракції у парламенті Олег Березюк.

Нагадаємо, Олексій Павленко отримав посаду міністра за квотою партії "Самопоміч". За словами народного депутата "Самопомочі" Івана Мирошниченка, сам він рекомендував Павленка на цю посаду. 

Економічна правда 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: