Forbes визнав найуспішнішим у світі 28-річного українця

Середа, 20 січня 2016, 14:46

Випускник Механіко-машинобудівного інституту при Київському політехнічному інституті (КПІ) Іван Пасічник увійшов до списку Forbes "30 Under 30" як один з найуспішніших і талановитих молодих людей у світі.

Про це пише Forbes.

Як відомо, Пасічник є керівником проекту Ecois.me.

Ecois.me - це система домашнього енергоменеджменту,яка підключається в електрощитку до кабелю електроживлення і вимірює споживання електроенергії в будинку. Таким чином електроенергію можна економити.

Реклама:

"Втрапив до 30- підприємців Европи за списком форбс 30 до 30! Дуже крута компанія разом із ресерчерам космосу, ядерної енергії, біотехнологій та членами команд формули один! Але будемо чесні, все це завдяки роботі моєї команди!", - написав Пасічник на своїй сторінці у Facebook.

Юху! Втрапив до 30ки підприємців Европи за списком форбс 30 до 30! Дуже крута компанія разом із ресерчерам космосу, яд...

Опубликовано Ivan Pasichnyk 19 января 2016 г.

Нагадаємо, як писала раніше у своєму матеріалі "Економічна правда" ідея створити інтелектуальну систему енергоменеджменту для дому у засновників українського стартапу Ecoisme виникла в маршрутці в результаті невдалого збігу обставин в 2013 році.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!