В НАБУ кажуть, що Гонтаревою поки не займаються

Середа, 20 січня 2016, 13:38

Національне антикорупційне бюро здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками зловживання службовим становищем посадовими особами Національного банку.

Про це інформує у середу прес-центр НАБУ.

Відповідні дані було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань у відповідь на звернення до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури голови правління громадської організації "Центр протидії корупції" Віталія Шабуніна.

На даний час у кримінальному провадженні проводиться комплекс слідчих дій, спрямованих на встановлення ознак кримінального правопорушення та осіб, які його вчинили.

Реклама:

У НАБУ роз'яснюють, що наразі не розслідують провадження по відношенню персонально до голови Національного банку Валерії Гонтаревої, як це повідомляли деякі засоби масової інформації.

"Підкреслюємо, що Національне антикорупційне бюро є відкритим для запитів від засобів масової інформації. Закликаємо представників ЗМІ активно користуватися даною можливістю з метою максимально достовірного інформування громадськості про діяльність бюро", - зазначено в коментарі НАБУ.

Як повідомлялося раніше, детективи Національного антикорупційного бюророзпочали розслідування, відносно голови НБУ Валерії Гонтаревої, через депозит її сина в Дельта Банку. 

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: