Українські стартапи можуть отримати до 3 мільйонів доларів

Середа, 20 січня 2016, 09:15

FasterCapital, який нещодавно запустив інкубаційну програму в Україні, оголосив про старт глобального інвестиційного раунду.

Про це пише AIN.

Як повідомляє видання, стартапи з України також можуть подавати заявки на інвестиції через сайт. Фонд цікавиться тільки стартапами у сфері IT.

Про загальний розмір раунду не повідомляється, але відомі суми, які фонд готовий вкладати в проекти.

Реклама:

"Виділеного фонду тільки під Україну немає. Є ліміти під один проект в Україні. Це від 5000 до 3000000 доларів на раунд. Відсоток фінансування проекту - від 25% до 75% від загальної суми раунду", - повідомив глава українського представництва Сергій Андрійчук.

Особливістю роботи фонду є те, що інвестиції можна пускати тільки на прямі витрати, пов'язані з технічною розробкою за кошторисом, а також на маркетинг-активності. Покривати поточні операційні витрати FasterCapital не готовий.

Раніше повідомлялося, що FasterCapital запустив в Україні инкубационную програму. Але щоб отримати інвестиції, проходити її не обов'язково. Шанс отримати фінансування залежить конкретно від кожного проекту і готовність команди вести бізнес на належному рівні, уточнює Андрійчук.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!