Яресько прибула в Давос на економічний форум

Середа, 20 січня 2016, 08:33

Міністр фінансів України Наталія Яресько повідомила про початок свого робочого візиту до Давосу, де починається Всесвітній економічний форум.

Про це вона написала на сторінці в Facebook.

"Сьогодні розпочинається мій робочий візит до швейцарського міста Давос. Протягом наступних кількох днів матиму честь представляти нашу країну на Всесвітньому економічному форумі у складі офіційної української делегації", - повідомила Яресько 19 січня.

Вона також зазначила, що в рамках форуму проведе більше 15 робочих зустрічей з іноземними колегами-міністрами фінансів інших країн, а також з керівництвом міжнародних фінансових організацій-партнерів України (МВФ, ЄБРР, ЄІБ, IFC).

Реклама:

"В рамках всіх зустрічей плануємо обговорити питання фінансової сфери в Україні, наші досягнення у виконанні програми реформ, в тому числі прийнятий Держбюджет та податкові зміни, та подальшу фінансову підтримку України у цьому напрямку з боку міжнародних партнерів", - заявила Яресько.

Також, за словами міністра фінансів, на зустрічах обговорюватимуться подальші кроки українського уряду для відновлення економічної стабільності і забезпечення умов для сталого економічного зростання.

"Я впевнена, що ці зустрічі допоможуть Україні посилити її фінансову підтримку - в тому числі обсяг інвестиційних кредитів - з боку міжнародних партнерів. І, таким чином, допомогти відновити стійке та її стрімке економічне зростання", - додала вона.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: