У Керчі запроваджено жорсткий режим економії для підприємств

Субота, 2 січня 2016, 12:39

У Керчі через проблеми з енергопостачанням до 10 січня запроваджено жорсткий режим економії для підприємств: щоб житлові райони не відчували браку електроенергії.

Про це повідомляє прес-служба міської адміністрації Керчі, пишуть "Крим.Реалії".

"Свою роботу вони зможуть здійснювати тільки в нічний час, коли знижується споживання електроенергії побутовими споживачами", – мовиться у повідомленні.

Місцева влада запевнила, що вуличне освітлення та електротранспорт відключати не будуть, оскільки вони споживають незначний обсяг для міста – не більше 1,3 – 1,5 мегават.

Реклама:

"Це менше, ніж потрібно 15 багатоквартирним будинкам. При цьому в умовах холодів і можливої ожеледиці освітлення вулиць необхідне для забезпечення безпеки на дорогах", - пояснили в міській адміністрації.

У новорічну ніч більшості керчан дали світло за кілька хвилин до святкового звернення російського президента. У Криму новорічні вихідні триватимуть до 10 січня.

Увечері 30 грудня до Криму знову припинилося постачання електроенергії високовольтною лінією "Каховська - Титан" із материкової частини України.

Без електропостачання залишилися кілька районів півострова й деякі міста.

В "Укренерго" повідомили, що лінію вимкнула автоматично система релейного захисту. З’ясувалося, що одна з опор лінії в Херсонській області впала – за попередніми даними, вона була пошкоджена вибухом.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!