В НБУ прокоментували розслідування щодо депозитів сина Гонтаревої

Вівторок, 19 січня 2016, 21:26

Національне антикоррупційне бюро не зверталося до Нацбанку стосовно порушення кримінального впровадження  відносно голови НБУ Валерії Гонтаревої, через депозит її сина в Дельта Банку.

Про це повідомила прес-служба НБУ.

Як сказано у повідомлені, згідно нового Кримінального процесуального кодексу України кримінальні правопорушення відкриваються автоматично після надходження будь-якої інформації про кримінальне правопорушення.

"Внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань не означає, що кримінальне правопорушення дійсно мало місце. Робота Національного антикорупційного бюро (НАБ) виявити в рамках досудового розслідування були ознаки злочину чи ні", - повідомляє прес-служба регулятора.

Реклама:

Про порушення кримінального провадження у Національному банку дізналися від ЗМІ.

"До Національного банку від НАБ не надходило інформації щодо порушення зазначеного кримінального провадження. Якщо НАБ звернеться до НБУ – то ми запропонуємо їм всебічну допомогу в цьому питанні", - запевняють в НБУ.

Нагадаємо, детективи Національного антикорупційного бюро розпочали розслідування, відносно голови НБУ Валерії Гонтаревої, через депозит її сина в Дельта Банку.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: