У Ахметова кажуть, що "Донецьккокс" змінив прописку

Четвер, 14 січня 2016, 19:55

Група "Метінвест" заявляє про перереєстрацію Комсомольського рудоуправління і коксохімічного заводу "Донецьккокс" (обидва - Донецька область) на території, підконтрольній українській владі.

Про це повідомила прес-служба "Метінвесту", пишуть "Українські новини".

У прес-службі додали, що рішення перереєстрації Макіївської філії Єнакіївського металургійного заводу було прийнято на зборах акціонерів, але процедура поки не завершена.

Також, за словами прес-служби "Метінвесту", була завершена процедура перереєстрації компаній "Метінвест-Холдинг", "Метінвест-Ресурс", "Метінвест Інженірінг" та "Науково-проізводственноет об'єднання "Інкор і Ко".

Реклама:

Як повідомлялося, акціонери Макіївської філії Єнакіївського металургійного заводу, Комсомольського рудоуправління і коксохімічного заводу "Донецьккокс" планували розглянути питання про зміну місцезнаходження підприємств на зборах акціонерів 17 грудня.

Група "Метінвест" заявляла про перереєстрацію 2 вересня 2015 Єнакіївського металургійного заводу та Харцизького трубного заводу на підконтрольній українській владі території в Маріуполі Донецької області.

Основними акціонерами "Метінвесту" є група SCM (71,24%) і група компаній "Смарт-холдинг" (23,76%).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!