"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Воля" з 1 лютого підвищує тарифи в середньому на 7%

Четвер, 14 січня 2016, 13:07

Група компаній "Воля" з 1 лютого підвищує тарифи на телекомунікаційні послуги в середньому на 7%.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили у прес-службі "Волі".

Зокрема абонентська плата в ТБ-пакеті "Стартовий" зросте на 7,8% - 97 грн/міс., в пакеті "Оптимальний" - на 3,7%, до 140 грн/міс.

Повний перелік тарифів і їх зміни доступні на офіційному сайті ДК "Воля".

У прес-службі повідомили, що підвищення тарифів пов'язане з потребами провайдера компенсувати збільшені витрати за фактом показників інфляції 2015 року.

Реклама:

"Ці дії вимушені: купівля контенту від провідних світових постачальників, підтримка мереж - оновлення обладнання мереж, інвестиції в поліпшення абонентських пристроїв, запровадження нових технологій (ОТТ, EuroDOCSIS) - усе це вимагає постійних витрат", - заявили у компанії.

"При цьому слід наголосити, що не менше 55% - це валютна складова, яка безпосередньо пов'язана з курсом гривні до долара США або євро, який також практично подвоївся. Відповідно, значно зросли і витрати", - пояснюють у "Волі".

У групі також додали, що зміна абонплати стосуватиметься лише частини тарифних планів і не торкнеться соціальних пакетів.

ДК "Воля" перебуває в управлінні приватної міжнародної інвестиційної компанії SigmaBleyzer і фонду Providence Equity Partners.

Окрім столиці, де ТОВ "Воля-кабель" є провідним провайдером послуг кабельного телебачення і має суттєву частку на ринку послуг інтернет-доступу, група також присутня більш ніж у 30 містах країни, де надає послуги під брендом "Воля".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!