"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Звільнений заступник Пивоварського працюватиме на посаді радника міністра

Вівторок, 12 січня 2016, 18:10

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський 11 січня 2016 підписав наказ про звільнення Володимира Шульмейстера з посади свого першого заступника.

Як повідомила прес-служба міністерства, підставою для звільнення послугувало розпорядження Кабміну, яким Шульмейстер був звільнений за власним бажанням.

"У той же час з 12 січня Шульмейстер продовжить роботу в Міністерстві інфраструктури радником міністра на громадських засадах", - повідомили в Мінінфраструктури.

Як повідомлялося, про рішення міністра інфраструктури Андрія Пивоварського піти з посади і повернутися в бізнес стало відомо 11 грудня 2015.

Реклама:

Питання його відставки розгляне Верховна Рада.

Тоді ж Шульмейстер повідомив, що вже написав заяву про відставку, а заступник міністра Володимир Омелян повідомив, що подасть заяву про звільнення, як тільки буде призначений новий глава відомства.

Шульмейстер, до призначення першим заступником міністра інфраструктури, зокрема, керував низкою проектів в Нідерландах, працював в англійському Fortis Bank, обіймав посаду фінансового директора, згодом - гендиректора групи компаній "Фокстрот".

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!