Українці знайшли інвестиції для розробки штучного інтелекту

Вівторок, 12 січня 2016, 16:11

Інвестиційна компанія Digital Future вкладає 200 тисяч євро в LifeTracker.io - в програмну платформу, "що допомагає керувати поточними справами у всіх сферах життя".

Про це повідомляє прес-служба Digital Future.

LifeTracker.io - це програмна платформа, яка допомагає керувати великими цілями і поточними справами у всіх сферах життя. Перший продукт є мобільним додатком, але платформа може працювати і з іншими інтерфейсами.

"Додаток вивчає поведінку людини, і допомагає управляти справами, зустрічами, комунікацією і контентом, в залежності від потреб і від поточного розкладу. Точне пророкування оффлайн-поведінки користувача - одна з ключових особливостей рішення, це дозволяє нам заздалегідь і точно нагадувати користувачеві про те, що актуально саме зараз", - пояснив CEO компанії Михайло Нестор.

Реклама:

За словами, СЕО компанії Digital Future Олексія Вітченко рішення про інвестиції було прийнято за 30 хвилин.

"У перспективність проекту ми повірили майже відразу і поки не пошкодували. У випадку з LifeTracker.io для нас було важливо отримати можливість першими будувати свої власні проекти в галузі AI (Artificial Intelligence) на базі розробленої платформи. За такими високо технологічними рішеннями лежить наше цифрове майбутнє", - сказав Вітченко.

Інвестиції Digital Future будуть спрямовані на розробку і тестування продуктів зі споживачами, валідацію бізнес-моделі, підготовку до наступного раунду інвестицій.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: