США в лютому знизять видобуток сланцевої нафти - EIA

Вівторок, 12 січня 2016, 10:50

Видобуток сланцевої нафти на родовищах найбільших нафтогазовидобувних регіонів США в лютому знизиться в порівнянні з січнем на 116 тисяч барелів на добу - до 4,832 мільйона барелів на добу.

Про це йдеться в прогнозі Управління з енергетичної інформації Міненерго країни (EIA), передає "Прайм".

У грудні відомство прогнозувало, що видобуток сланцевої нафти на основних родовищах в січні скоротиться також на 116 тисяч барелів на добу.

У лютому спад буде в основному обумовлений падінням видобутку майже у всіх великих провінціях, крім Permian і Utica. Найбільше зниження очікується на родовищах Eagle Ford в Техасі, де видобуток нафти може скоротитися на 72 тисячі барелів на добу - до 1,145 мільйона барелів.

Реклама:

На родовищах Bakken в Північній Дакоті прогнозується зниження на 24 тисячі барелів - до 1,098 мільйона барелів на добу, на Niobrara - на 23 тисячі барелів, до 371 тисячі барелів на добу.

Крім того, EIA очікує в лютому зниження видобутку газу на тих же родовищах на 405 млн кубічних футів - до 43,722 мільярда кубічних футів.

Прогнози EIA з видобутку нафти засновані на числі бурових установок в кожному нафтогазовому секторі, за даними американської нафтогазосервісної компанії Baker Hughes.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!