У Києві стартує набір до першого рибного патруля

Середа, 9 грудня 2015, 17:31

15 грудня  Держрибагентство оголошує набір до рибного патруля міста  Києва та Київської області.

Про це йдеться у прес-релізі Держрибагентства.

"Збір анкет триватиме 30 днів. Рибні патрульні отримають змогу працювати у рибоохоронній службі   якісно іншого  ґатунку, пройти сучасну професійну підготовку та отримувати гідну заробітну платню", - повідомляє прес-служба.

Як наголошується, до рибного патруля запрошують як чоловіків, так і  жінок, з вищою освітою, задовільним рівнем здоров’я та фізичної підготовки. Перевагу отримають проактивні кандидати, які мають бажання долучитися до реформування галузі.  

Реклама:

"Для того, щоб взяти участь у конкурсі претенденти, перш за все, мають заповнити онлайн-анкету, що вже доступна на сайті відомства, або  власноруч заповнити паперову версію і подати її  особисто  до кадрової комісію, починаючи з 15 грудня", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі повідомили, що Держрибагентство вважає створення рибного патруля  і забезпечення належної  системи контролю   на водоймах базисом для всіх подальших змін та реформ рибної галузі.

"Проект запуску служби у Києві та області є пілотним, найближчим часом його досвід буде використано в масштабах всієї країни. Паралельно Держрибагентством буде  здійснюватися ліквідація діючих територіальних управлінь охорони, використання і відтворення водних біоресурсів", - зазначили у відомстві.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!