"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

МВС проводить обшук у дніпропетровському офісі "Датагруп"

Середа, 9 грудня 2015, 17:06

Представники Міністерства внутрішніх справ проводять обшук у дніпропетровському офісі ПРАТ "Датагруп" у справі про порушення авторських прав.

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі Дніпропетровського ГУ МВС в середу.

"Міліція поштою отримала листа про те, що порушуються авторські права. Розслідується справа за ст. 176 ч. 2 Кримінального кодексу", - повідомили агентству в МВС.

Раніше "Датагруп" повідомила про блокування її дніпропетровського офісу представниками МВС.

"Співробітників компанії закрили в одній кімнаті, відібрали особисті мобільні телефони. Через кілька хвилин після заяв працівників про порушення їхніх конституційних прав особисті речі повернули, кімнату розблокували", - наголошується в повідомленні на офіційній сторінці в соцмережі Facebook.

Реклама:

Водночас офіс компанії залишається закритим, співробітникам не дають вийти на вулицю. Зараз юристи компанії намагаються з'ясувати юридичне обґрунтування затримання співробітників і блокування роботи офісу "Датагруп", - йдеться у повідомленні.

ПРАТ "Датагруп" засноване в 2000 році. Займається наданням на території України послуг телефонного зв'язку, переданням даних, доступу до Інтернету, а також продажем телекомунікаційного обладнання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: