У банківській скриньці голови "Південьвійськбуду" знайшли стоси валюти

Середа, 9 грудня 2015, 12:29

У банківській скриньці директора ДП "Південьвійськбуд", арештованого за підозрою в отриманні хабара у 500 тисяч гривень, виявили стоси іноземних банкнот.

Про це на повідомив заступник генерального прокурора - головний військовий прокурор Анатолій Матіос у Facebook 9 грудня.

Знову про Одесу. У банківському ящику арештованого директора держпідприємства Міноборони виявили і вилучили десятки т...

Posted by Анатолій Матіос on 9 декабря 2015 г.

"У банківському ящику арештованого директора держпідприємства Міноборони виявили і вилучили десятки тисяч доларів", - написав він, не називаючи імені чиновника.

Реклама:

"14 серпня 2015 року держпідприємство МОУ "Південьвійськбуд" очолив новий керівник, якого на "хабарі" в 500 тис. грн. декілька днів тому затримали слідчі військовоі прокуратури Південного регіону, він арештований", - заявив Матіос.

"Слідчі отримали дозвіл суду і оце годину назад відкрили банківський ящик арештованого. Є там що бачити (стоси грошей у валюті). Рахуємо. Думаю, важко буде горе-керівнику і його покровителям пояснити походження цих коштів", - написав він.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: