"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укрзалізниця" оголосила конкурси на посади восьми директорів

Понеділок, 7 грудня 2015, 16:17

ПАТ "Укрзалізниця" оголошує конкурси на посади восьми директорів.

Про це йдеться у прес-релізі "УЗ".

У компанії нагадали, що 1 грудня 2015 року свою господарську діяльність розпочала нова компанія - ПАТ "Укрзалізниця".

"Це важливий етап реформування залізничної галузі, який виведе її на новий рівень розвитку та надання клієнтам послуг і сервісу європейської якості", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Як наголошується, для досягнення цієї мети "УЗ" формує нову управлінську команду та розпочинає пошук кандидатів на наступні посади: Директор з пасажирських перевезень і сервісу; Директор з інженерно-технічного забезпечення; Директор з безпеки; Директор з інфраструктури; Директор з вантажних перевезень і логістики; Директор зі стратегічного розвитку і корпоративного управління; Директор операційний; Директор з персоналу та соціальної політики.

Відкритий відбір кандидатів стартував 7 грудня 2015 року та триватиме до 21 грудня 2015 року включно.

"Попередній відбір кандидатів буде проводити постійно діюча Комісія ПАТ "Укрзалізниця" з розгляду питань організаційної структури, систем управління персоналом, соціальної політики та мотивації до праці. Під час проведення якісної оцінки кандидатів Комісією використовуватимуться принципи прозорості, відкритості, професіоналізму та дієвості виключно в правовому полі", - повідомляє "УЗ".

"Shortlist кандидатів буде наданий на розгляд правління, яке і прийме колегіальне рішення щодо призначення", - заявили у компанії.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!