Жванія: через Яценюка Україна втратила 400 мільярдів доларів

Понеділок, 7 грудня 2015, 14:31

Бізнесмен Давид Жванія стверджує, що неграмотна політика уряду під керівництвом Арсенія Яценюка обернулася великими втратами для українського бюджету.

Про це він розповів у інтерв'ю "Українській правді".

"Україна сьогодні як мінімум 400 млрд. доларів втратила тільки через цю неграмотну людину. Але скоро втрачати буде нічого.

Далі буде катастрофа. Ми не оголошуємо дефолт тільки тому, що ми країна, яка воює, і коаліція начебто нам допомагає. Які скандали потрібні для того, щоб зрозуміти, що "кулю в лоб" треба звідси виносити?! ", - заявив Жванія.

Реклама:

За словами Жванії, у нього в цій боротьбі "багато соратників":

"Веду переговори, домовляюся, пояснюю всім, хто тільки може впливати на цей процес, що подальше збереження цієї людини не тільки прем'єр-міністром, а взагалі в політикумі може призвести до наслідків, які, на жаль вже погублять країну", - говорить Жванія.

"Я не бачу нікого, хто б противився цьому і говорив би "ні". Єдине, чим Яценюк спекулював завжди, це якимись спеціальними взаємовідносинами з США, і всіх цим залякував і маніпулював. Більше у нього немає жодного серйозного союзника. Він, по суті, один", - зазначив політик.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: