Власники Житомирської кондитерської фабрики зайшли на підприємство

Четвер, 31 грудня 2015, 14:16

Акціонери ЗАТ "Житомирські ласощі", відновлені у своїх правах постановою Вищого адміністративного суду України від 23 грудня 2015 року, вчора ввечері потрапили на кондитерську фабрику.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Житомирських ласощів", передає "УНІАН".

"Це сталося завдяки професійним та злагодженим діям правоохоронних органів, співробітники яких чітко спрацювали і не дали збройним тітушкам рейдера Ігоря Бойка влаштувати провокації", - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, "незважаючи на кілька рішень судів, Бойко влаштовує пікети та мітинги, зображуючи із себе жертву рейдерської атаки".

Реклама:

"Він перетворив фабрику на неприступну фортецю, яку цілодобово охороняли озброєні люди. Розуміючи, що рано чи пізно фабрику заберуть з його незаконного володіння справжні власники, Бойко почав варварськи знищувати майно підприємства", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що акціонери і трудовий колектив ЗАТ "Житомирські ласощі" звернулися до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і до глави Національної поліції Хатіі Деканоїдзе з проханням надати допомогу у виконанні рішення ВАСУ.

Крім цього, за даними прес-служби, акціонери вже почали інвентаризацію майна, фабрика взята під охорону ДСО і розпочинає планову господарську роботу.

"Підприємство вже відвідав голова Житомирської ОДА Сергій Машковський і мер Житомира Сергій Сухомлин. Керівництво фабрики запевнило трудовий колектив, що працівникам будуть збережені робочі місця і заробітні плати. Також співробітникам буде виплачена компенсація за час вимушеного простою", - резюмується в повідомленні.

Ситуація на Житомирській кондитерській фабриці загострилася після того, як 23 листопада Тернопільський окружний адміністративний суд повернув Житомирську кондитерську фабрику у власність закритого акціонерного товариства "Житомирські ласощі".

Президент компанії Ігор Бойко повідомив, що депутат від "Народного фронту" Сергій Пашинський і його компаньйон Сергій Тищенко готують спробу рейдерського захвату Житомирської кондитерської фабрики. При цьому Пашинський звинувачення на свою адресу заперечує.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!