"Нафтогаз" повністю розрахувався з "Укргазвидобуванням"

Середа, 30 грудня 2015, 18:04

НАК "Нафтогаз України" повністю розрахувалась з ПАТ "Укргазвидобування" за газ, придбаний у видобувного підприємства у 2015 році, та наразі не має перед ним простроченої заборгованості.

Про це йдеться у повідомленні "Нафтогазу".

Як наголошується, загалом у 2015 році "Нафтогаз" виплатив "Укргазвидобуванню" 18,7 млрд гривень за газ, отриманий цього року.

Крім того, "Нафтогаз" погасив заборгованість за попередні періоди на суму 2,2 млрд гривень. Для порівняння, у 2014 році "Укргазвидобування" отримало від "Нафтогазу" 5,9 млрд гривень.

Реклама:

"Таким чином, "Нафтогаз" оплатив весь газ "Укргазвидобування", поставлений видобувною компанією станом на 1 грудня 2015 року, та погасив усі борги, накопичені перед підприємством у попередні роки", - йдеться у повідомленні.

ВУ компанії повідомили, що в свою чергу "Укргазвидобування" цього року спрямувало до бюджету більше 20 млрд гривень платежів.

"Таким чином, підприємство повністю виконало зобов’язання перед бюджетом по сплаті ренти та інших нарахувань, що забезпечує стабільне фінансування субсидій на комунальні послуги для населення", - повідомляє "Нафтогаз".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: