"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Екс-зять Черновецького, якого зняли з розшуку, перебуває в Києві

Четвер, 3 грудня 2015, 15:01

Екс-зять Леоніда Черновецького В'ячеслав Супруненко перебуває у Києві.

Про це заявив Олександр Супруненко, слова якого "Українській правді" наводить його прес-служба.

Він повідомив, що його брат В'ячеслав "ніде не був затриманий, заарештований".

"Нема ніяких кримінальних проваджень щодо В'ячеслава Супруненка. Він постійно знаходиться в Україні, лише зрідка виїжджає за кордон по справах", - повідомив він.

Реклама:

Він зазначив, що з 2010 року команда Януковича почала їх переслідувати. "Нас почали шантажувати та вимагати частку в бізнесі", - зазначив він.

"Мого брата В'ячеслава, який тоді був депутатом Київради постійно змушували увійти до Партії регіонів, а також вимагали грошей та поділитися часткою в бізнесі. Коли В'ячеслав відмовив регіоналам, йому почали загрожувати керівники тодішньої АП, генпрокуратури та київської міської влади. Дійшло до погроз фізичної розправи. В'ячеслав був вимушений виїхати з України", - зазначив Супруненко.

"Тоді поплічник Януковича - Ренат Кузьмін відкрив проти мого брата Вячеслава кримінальну справу", - повідомив він.

"Вочевидь її зшили білими нитками: чи не абсурдно відкривати в 2010 році справу, відповідно до якої ще в далекому 2004 році на той час мій брат депутат Київради та офіційний міліонер нібито ударив громадянина з метою відняти в нього портфель. У справі не було ні свідків, ні доказів. Але тоді царювало беззаконня", - зазначив Олександр.

Раніше повідомлялося, що В'ячеслава Супруненка, колишнього зятя екс-мера Києва Леоніда Черновецького, який розшукувався Інтерполом з 2011 року, зняли з міжнародного розшуку ще минулого року.

Комарницький і Супруненко підозрювалися у розбійному нападі який був скоєний 2 серпня 2005 року на адвоката Івана Гранцева, з метою заволодіти документами, в яких містилися відомості про майнові махінації, що стосуються Комарницького і Супруненка.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: