В Україні знеструмлені майже 80 населених пунктів

Четвер, 3 грудня 2015, 10:37

Станом на ранок 3 грудня 77 населених пунктів у п‘яти областях України залишаються знеструмленими.

Про це йдеться у повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 7 год. аварійними бригадами обленерго відновлено електропостачання населених пунктів у Вінницькій, Житомирській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Полтавській, Сумській, Тернопільській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській та Чернівецькій областях", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі повідомили, що населені пункти були знеструмлені 1 та 2 грудня внаслідок складних погодних умов (шквалисті пориви вітру, налипання мокрого снігу), через спрацювання систем захисту ліній електропередач.

Реклама:

"Наразі залишаються знеструмленими 77 населених пунктів у п‘яти областях: Харківській - 41; Донецькій - 24; Одеській - 6; Дніпропетровській - 4 та Луганській - 2", - заявили у ДСНС.

"Крім того, в ніч на 2 грудня внаслідок складних погодних умов у Харкові та десяти районах області було повалено понад 1,2 тисяч дерев. У селі Іванчуківка Ізюмського району через повалення дерева загинула жінка", - повідомляє прес-служба.

Також наголошується, що станом на 7 год. 3 грудня проїзд на автодорогах Харківської області забезпечено. До аварійно-відновлювальних робіт залучено 297 одиниць техніки та 728 осіб.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!