У Харківській ОДА відхрестилися від порушення справи проти депутата "Самопомочі"

Понеділок, 28 грудня 2015, 12:54

Голова Харківської ОДА Ігор Райнін повідомив, що заяви щодо порушення кримінальної справи проти народного депутата від "Самопомочі" Романа Семенухи повна брехня.

Про це йдеться у тексті заяви, яка розміщена на сторінці радника Райніна Юрія Чевордова в Facebook.

В средствах массовой информации появилась информация об уголовных делах в отношении народных депутатов и депутатов местн...

Опубликовано Юрием Чевордовым 27 декабря 2015 г.

"Що стосується народного депутата Романа Семенухи, то заяви щодо порушення проти нього кримінальної справи повна брехня, і правоохоронці мені вже про це доповіли. Якщо ж народний депутат асоціює себе з конкретною бізнес-структурою, то це зовсім інша розмова і фактично є власним підтвердженням ведення бізнес-діяльності і свідчить про його тісний зв'язок з бізнес-структурами, які можливо йому підконтрольні", - написав голова ХОДА.

Реклама:

Нагадаємо, раніше народний депутат ВР від "Самопоміч" Роман Семенуха повідомив, що губернатор Харківської області дав команду прокурору області, керівництву обласної ДФС та податкової міліції порушити кримінальні справи, пов'язані з народними депутатами "Самопомочі" та бізнесменом Всеволодом Кожемяко.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: