Фонд гарантування відновив виплати вкладникам банку Януковича

П'ятниця, 25 грудня 2015, 19:40

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 25 грудня 2015 року розпочав виплати коштів вкладникам банку сина Януковича.

Про це йдеться у повідомленні фонду.

Згідно із повідомленням, для отримання коштів вкладники ПАТ "Всеукраїнський банк розвитку з 25 грудня 2015 року до 5 лютого 2016 року включно можуть звертатись до установ банку-агенту Фонду ПАТ "Укрсоцбанк".

"Відшкодування вкладникам ПАТ "ВБР", які з будь-яких причин не звернуться до банку-агенту Фонду в період з 25 грудня 2015 року до 5 лютого 2016 року, здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень на адресу Фонду до дня внесення запису про ліквідацію банку як юридичної особи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Виплати відшкодувань вкладникам здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Нагадаємо, 23 грудня 2015 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб розпочав ліквідацію неплатоспроможного "Всеукраїнського банку розвитку" Олександра Януковича.

Як відомо, у вересні 2014 року НБУ визнав "Всеукраїнський банк розвитку" Олександра Януковича проблемним, а в листопаді - неплатоспроможним.

У жовтні слідчі МВС заарештували понад 2,6 млрд гривень на депозитних рахунках фізичних та юридичних осіб у "Всеукраїнському банку розвитку".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!