"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Українці позитивно оцінили якість надання адмінпослуг у 2015 році

П'ятниця, 25 грудня 2015, 14:05

82% українців позитивно оцінили якість надання адміністративних послуг у 2015 році.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

"Заступник міністра економічного розвитку Юлія Клименко разом із представниками Центру політико-правових реформ, проектом ПРООН та Фондом "Демократичні ініціативи" презентували результати соціологічних досліджень якості надання адміністративних послуг у 2015 році", - йдеться у повідомленні.

За результатами дослідження 82% українців, які встигли скористатись послугами Центрів надання адміністративних послуг, позитивно оцінюють їхню роботу.

Реклама:

Як наголошується, загалом було проведено два дослідження: перше - загальнонаціональне опитування з метою оцінювання українцями якості надання адміністративних послуг; друге - оцінка якості роботи спеціалізованих Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) в 40 найбільших містах України.

"Обидва опитування демонструють зростання кількості громадян, що користуються та задоволені якістю надання адміністративних послуг в т.ч. і в ЦНАПах. Разом із тим, згідно з опитуваннями, показник рівня корупції під час надання адміністративних послуг залишається на рівні 2013-2014 років", - повідомляє прес-служба.

За результатами досліджень, найбільше абсолютних позитивних оцінок отримано від споживачів послуг ЦНАПів: Івано-Франківська (91%), Луцька (75%), Одеси (73%), Харкова (62,6%), Вінниці (61,3%).

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!