"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Рада прийняла зміни до Бюджетного кодексу

Четвер, 24 грудня 2015, 18:46

Рада прийняла зміни до Бюджетного кодексу, які дозволяють в повній мірі реалізувати плани з виконання проекту державного бюджету на 2016 рік.

"За" проект закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України в частині погодження змін з галузевим і податковим законодавством (№3629) проголосували 227 народних депутатів при необхідних 226, пише "УНІАН".

Як зазначається у висновках Бюджетного комітету ВР, ключовою нормою документу є надання Мінфіну права здійснювати у 1-му кварталі 2016 року держзапозичення для погашення і обслуговування боргу - у межах затверджених видатків.

Поряд з цим вводиться норма про погодження індикативних планів митних зборів з бюджетним комітетом ВР, а також передбачений експеримент - строком до січня 2017 року - щодо фінансового забезпечення заходів з розвитку доріг у Волинській, Львівській, Одеській та Чернівецькій областях та місті Києві.

Реклама:

Проект закону входив до загального пакету "бюджетних" законів, необхідних для виконання положень проекту держбюджету на 2016 рік.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!