"Антонов" підписав контракти на виробництво майже 60 літаків

Середа, 23 грудня 2015, 19:33

Державне підприємство "Антонов", яке є єдиним в Україні виробником літаків і входить до складу держконцерну "Укроборонпром", підписало контракти на виробництво майже 60 літаків.

Про це повідомив УНІАН генеральний директор держконцерну Роман Романов.

"Сьогодні кількість контрактів наближається до 60. За моєю інформацією, підприємство вже почало отримувати гроші для їх виконання", - сказав Романов.

При цьому інших деталей контрактів він не уточнив.

Реклама:

Як повідомлялося, на початку вересня Романов повідомив, що "Антонов" підписав контракти на виробництво 43 літаків. За його словами, підприємство отримало замовлення на виробництво літаків Ан-178, Ан-158, Ан-74.

У середині грудня представники "Антонова" повідомили про підписання меморандуму з Taqnia Aeronautics (Саудівська Аравія) про намір спільної поставки 30 нових середньомагістральних транспортних літаків Ан-178 для Військово-повітряних сил Саудівської Аравії.

Держпідприємство "Антонов" - єдиний в Україні виробник транспортних, пасажирських літаків і літаків спеціального призначення. У числі найбільш відомих розробок підприємства - літаки Ан-32, Ан-148, Ан-158, Ан-74, Ан-124, Ан-70 і Ан-225.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: