ЄБРР виділить Львову 6 мільйонів євро

Середа, 23 грудня 2015, 17:02

Один з ключових кредиторів України Європейський банк реконструкції та розвитку в рамках проекту розвитку швидкісного трамвайного руху у Львові виділить місту 6 млн євро для будівництва мосту і нової транспортної розв'язки.

Про це йдеться у повідомленні ЄБРР, переданому УНІАН.

"Рада директорів Європейського банку реконструкції і розвитку затвердила розширення підписаного у 2013 році проекту розвитку швидкісного трамвайного руху в місті Львові", - сказано в повідомленні.

Як наголошується, виділені ЄБРР додаткові кошти важливі для реконструкції каналізаційного колектора на проспекті Червоної калини й мосту на вулиці Хуторівка, які наразі створюють значні обмеження для реалізації проекту швидкісного трамвайного руху.

Реклама:

"Ці кошти також буде використано для будівництва нового з'їзду, який забезпечить можливість безпечного здійснення лівого повороту з вулиці Хуторівка на проспект Червоної калини в північному напрямку", - наголосили у банку.

Раніше ЄБРР схвалив виділення 14 млн євро на проекти енергоефективності в Чернівцях.

ЄБРР є найбільшим фінансовим інвестором в Україну. Станом на 15 грудня 2015 року банк взяв зобов'язання щодо надання понад 11,7 млрд євро в рамках 354 проектів у країні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: