АМКУ призупинив тендер "Укренерго" щодо закупівлі трансформаторів

Вівторок, 22 грудня 2015, 11:41

АМКУ прийняв до розгляду скаргу ПАТ "Запоріжтрансформатор" на порушення ДП НЕК "Укренерго" законодавства в ході закупівлі трансформаторів і реакторів і призупинив проведення закупівлі на строк до винесення рішення за скаргою.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби АМКУ, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляється, розгляд скарги призначено на 19 січня 2016 року.

Нагадаємо, ЗТР звернувся в АМКУ і НЕК "Укренерго" з вимогою усунути Daewoo International Corporation від аукціону НЕК із закупівлі трансформаторного устаткування.

Реклама:

У своїй скарзі ЗТР зазначав, що в разі відсторонення Daewoo, ЗТР зможе конкурувати "з двома безпосередніми виробниками трансформаторного обладнання, а не з торговою корпорацією".

Як повідомлялося, ПАТ "Запоріжтрансформатор", представництва ABB і Siemens в Україні, Daewoo International Corporation і ТОВ "Квант-Сервіс" (Полтава, представник Hyundai) подали заявки на участь у тендері із закупівлі трансформаторного обладнання НЕК "Укренерго".

До другого етапу тендера були допущені всі претенденти за винятком "Квант-Сервіс".

ЗТР, що входить до групи "Енергетичний стандарт" бізнесмена Костянтина Григоришина, виробляє силові масляні трансформатори, електричні реактори, керовані шунтуючі реактори.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: