”Укрзалізниця” розпочинає пошук кандидатів на керівні посади

Середа, 2 грудня 2015, 18:33

"Укрзалізниця", яка з 1 грудня 2015 перетворилась у публічне акціонерне товариство "Українська залізниця", формує нову управлінську команду.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Зараз, представники компанії шукають кандидатів на посади директора з пасажирських перевезень і сервісу, директора з інженерно-технічного забезпечення, директора з безпеки, директора з інфраструктури, директора з вантажних перевезень і логістики, директора зі стратегічного розвитку і корпоративного управління, операційного директора та директора з персоналу та соціальної політики.

Відбір кандидатів пройде у кілька етапів. Спочатку буде сформовано перелік кандидатів. Для цього всі охочі взяти участь у відборі зможуть ознайомитись з вимогами до посад та необхідним пакетом документів  на корпоративному сайті ПАТ "Укрзалізниця".

Реклама:

Попередній відбір кандидатів буде проводити постійно діюча Комісія ПАТ "Укрзалізниця" з розгляду питань організаційної структури, систем управління персоналом, соціальної політики та мотивації до праці.

"Під час проведення якісної оцінки кандидатів Комісією використовуватимуться принципи прозорості, відкритості, професіоналізму  та дієвості виключно у правовому полі", - повідомляє прес-служба.

Shortlist кандидатів буде наданий на розгляд Правління, яке і прийме колегіальне рішення щодо призначення.

21 жовтня цього року уряд зареєстрував публічне акціонерне товариство "Українська залізниця". Раніше, 2 вересня, Кабмін затвердив проект статуту публічного акціонерного товариства "Українська залізниця", 7 жовтня - склад правління акціонерної компанії, а 25 листопада - склад спостережної ради та склад ревізійної комісії компанії.

Статутний капітал акціонерного товариства становить понад 229,8 мільярдів гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: